Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ons assortiment

Eerlijk en zuiver met

Opregte producten

Bekijk ons assortiment en ontdek de smaakvolle wereld van de Doesburgsche mosterd- en azijnfabriek!

Wat Opregte Doesburgsche belooft

Pure kwaliteit

Opregte Doesburgsche staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten zonder onnodige en kunstmatige toevoegingen. Er worden geen conserveringsmiddelen, e-nummers, additieven of chemische processen gebruikt bij de productie. In plaats daarvan worden alleen natuurlijke en pure ingrediënten gebruikt om de kwaliteit te waarborgen.

Ambachtelijk vervaardigd

Ons assortiment biedt een selectie van verschillende smaakmakers die op ambachtelijke wijze volgens traditionele recepten met veel geduld worden gemaakt. Onze werkwijze in de mosterdmakerij is nog steeds traditioneel en ouderwets. We maken gebruik van de authentieke mosterdmolen en vulmachine. Deze werkwijze wordt generaties lang doorgegeven.

Een eerlijke prijs

De Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek hanteert eerlijke prijzen, zodat hun producten voor iedereen toegankelijk zijn en genoten kunnen worden. De producten zijn betaalbaar en verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten.

Verbindende smaak verbindt mensen

Het assortiment fungeert als smaakmaker op tafel. Het verbindt smaken en mensen met elkaar. Of het nu gaat om het ontbijt, lunch, een gezellige avondje met vrienden of als een energierijk tussendoortje, de producten van de Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek zijn een onmisbare toevoeging.