Zoek
Sluit dit zoekvak.

Balsamico azijn donker

Artikelnummer: 210020 Assortiment:

De Balsamico azijn donker.

Donkere Balsamico azijn, een Italiaanse Balsamico azijn mag niet ontbreken in het assortiment. De donkere Balsamico is net wat voller en sterker dan de lichte, fijner te gebruiken in hardere salades (bijvoorbeeld met rucola en zongedroogde tomaat), carpaccio en goed voor zwaardere (pasta-)sauzen.

De 0,5L is een uniek en authentiek product. De azijn is afkomstig uit de stad Modena en wordt gemaakt van 100% natuurlijke Balsamico azijn, waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

Het product is verkrijgbaar in hoeveelheden, namelijk:

  • Fles: 500 ml (0,5l)

 4,95 incl. btw

Let op: Tussen 08-05-2024 en 24-05-2024 zullen geen verzendingen verricht worden i.v.m. de huwelijksreis van de mosterdmaker.

Het is alleen mogelijk om je bestelling af te halen:
Broekholtstraat 22-26 – 6981 CW te Doesburg
Dinsdag t/m zaterdag van 11:00 t/m 16:00 

Gewicht 0,6 kg

Beschrijving

Balsamico azijn donker.

De Balsamico azijn donker 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier in Italië. De azijn wordt gemaakt van 100% natuurlijke Balsamico azijn waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

De donkere Balsamico azijn wordt gemaakt met zorg en aandacht voor detail volgens traditionele methoden, zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Dit resulteert in een volle, fruitige smaak met een delicate zuurtje.

Deze azijn is perfect voor marinades, dressings en dips. Gebruik de azijn in een vinaigrette met honing en mosterd voor een verfijnde smaak, of gebruik het in een marinade voor vlees of vis om een echt smaakvolle maaltijd te creëren. De azijn is ook geschikt voor culinaire creaties zoals gelei, sorbets of desserts. Gebruik de azijn in plaats van wijn of azijn in een risotto, of maak een sorbet met de azijn voor een verfrissend dessert.

De donkere Balsamico azijn wordt verpakt in een fraaie fles met een gouden etiket. De fles is een prachtig product om te geven of te ontvangen en een echte aanwinst voor elke keuken.

Bestel nu de donkere Balsamico azijn en proef de smaak van Italiaanse traditie in elke maaltijd. Of geef het cadeau aan een culinaire liefhebber voor een uniek en smaakvol cadeau. Voeg onze Balsamico azijn toe aan uw keuken voorraad, en ontdek de veelzijdigheid en smaken van donkere Balsamico azijn!

Ingrediënten:

Balsamico azijn

Voor nog meer smaak

 4,95 incl. btw