Doesburgsche Appelazijn

Artikelnummer: 210015 Assortiment:

Doesburgsche Appelazijn.

Appelazijn, gemaakt uit appelcider, veel voorkomend in recepten en oude geneeswijsheden, ook te gebruiken als frisdrank door flink aan te lengen met water.

De Doesburgsche Appelazijn 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn is afkomstig uit de stad Doesburg en wordt gemaakt van 100% natuurlijke appelcider, waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

Het product is verkrijgbaar in hoeveelheden, namelijk:

  • Fles: 500 ml (0,5l)

 3,30 incl. btw

Extra informatie

Beschrijving

Doesburgsche Appelazijn.

Appelazijn, gemaakt uit appelcider, veel voorkomend in recepten en oude geneeswijsheden, ook te gebruiken als frisdrank door flink aan te lengen met water.

De Doesburgsche Appelazijn 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn wordt gemaakt van 100% natuurlijke appelcider, waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

De Doesburgsche Appelazijn wordt gemaakt met zorg en aandacht voor detail volgens traditionele methoden, zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Dit resulteert in een volle, fruitige smaak met een delicate zuurtje.

Deze azijn is perfect voor marinades, dressings en dips. Gebruik de azijn in een vinaigrette met honing en mosterd voor een verfijnde smaak, of gebruik het in een marinade voor vlees of vis om een echt smaakvolle maaltijd te creëren. De azijn is ook geschikt voor culinaire creaties zoals gelei, sorbets of desserts. Gebruik de azijn in plaats van wijn of azijn in een risotto, of maak een sorbet met de azijn voor een verfrissend dessert.

De Doesburgsche Appelazijn wordt verpakt in een fraaie fles met een gouden dop. De fles is een prachtig product om te geven of te ontvangen en een echte aanwinst voor elke keuken.

Bestel nu de Doesburgsche Appelazijn en proef de smaak van Nederlandse traditie in elke maaltijd. Of geef het cadeau aan een culinaire liefhebber voor een uniek en smaakvol cadeau. Voeg onze Doesburgsche Appelazijn toe aan uw keuken voorraad, en ontdek de veelzijdigheid en smaken van Nederlandse appelazijn!

Ingrediënten:

Appelazijn

Voor nog meer smaak

 4,95 incl. btw