Doesburgsche Citroenazijn

Artikelnummer: 210035 Assortiment:

De Doesburgsche Citroenazijn.

Citroenazijn, citroen en azijn klinkt als heel zuur maar dit valt reuze mee, het zoetige van de citrusvrucht komt ook zacht naar voren in deze azijn.

De 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn is afkomstig uit de stad Doesburg en wordt gemaakt van 100% natuurlijke citroen, waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

Het product is verkrijgbaar in hoeveelheden, namelijk:

  • Fles: 500 ml (0,5l)

 2,50 incl. btw

Extra informatie

Beschrijving

Doesburgsche Citroenazijn.

De Doesburgsche Citroenazijn 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn wordt gemaakt van 100% natuurlijke Citroen waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

De Doesburgsche Citroenazijn wordt gemaakt met zorg en aandacht voor detail volgens traditionele methoden, zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Dit resulteert in een volle, fruitige smaak met een delicate zuurtje.

Deze azijn is perfect voor marinades, dressings en dips. Gebruik de azijn in een vinaigrette met honing en mosterd voor een verfijnde smaak, of gebruik het in een marinade voor vlees of vis om een echt smaakvolle maaltijd te creëren. De azijn is ook geschikt voor culinaire creaties zoals gelei, sorbets of desserts. Gebruik de azijn in plaats van wijn of azijn in een risotto, of maak een sorbet met de azijn voor een verfrissend dessert.

De Doesburgsche Citroenazijn wordt verpakt in een fraaie fles met een gouden dop. De fles is een prachtig product om te geven of te ontvangen en een echte aanwinst voor elke keuken.

Bestel nu de Doesburgsche Citroenazijn en proef de smaak van Nederlandse traditie in elke maaltijd. Of geef het cadeau aan een culinaire liefhebber voor een uniek en smaakvol cadeau. Voeg onze Doesburgsche Citroen azijn toe aan uw keuken voorraad, en ontdek de veelzijdigheid en smaken van Nederlandse Citroenazijn!

Ingrediënten:

Citroenazijn

Voor nog meer smaak

 4,95 incl. btw