Doesburgsche Dille-azijn (dillezaad)

Artikelnummer: 210041 Assortiment:

Doesburgsche Dille-azijn (dillezaad).

Natuurazijn met dillezaad, anders dan de andere dille-azijn heeft deze azijn bijna een anijsachtige frisheid.

De 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn is afkomstig uit de stad Doesburg en wordt gemaakt van 100% natuurlijke dillezaad, waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

 2,50 incl. btw

Extra informatie

Beschrijving

Doesburgsche Dille-azijn (dillezaad).

Natuurazijn met dillezaad, anders dan de andere dille-azijn heeft deze azijn bijna een anijsachtige frisheid.

Inhoud fles: 500 ml (0,5l)

De Doesburgsche Dille-azijn 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn wordt gemaakt van 100% natuurlijke dillezaad waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

De Doesburgsche Dille-azijn (dillezaad) wordt gemaakt met zorg en aandacht voor detail volgens traditionele methoden, zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Dit resulteert in een volle, fruitige smaak met een delicate zuurtje.

Deze azijn is perfect voor marinades, dressings en dips. Gebruik de azijn in een vinaigrette met honing en mosterd voor een verfijnde smaak, of gebruik het in een marinade voor vlees of vis om een echt smaakvolle maaltijd te creëren. De azijn is ook geschikt voor culinaire creaties zoals gelei, sorbets of desserts. Gebruik de azijn in plaats van wijn of azijn in een risotto, of maak een sorbet met de azijn voor een verfrissend dessert.

De Doesburgsche Dille-azijn wordt verpakt in een fraaie fles met een gouden dop. De fles is een prachtig product om te geven of te ontvangen en een echte aanwinst voor elke keuken.

Bestel nu de Doesburgsche Dille-azijn en proef de smaak van Nederlandse traditie in elke maaltijd. Of geef het cadeau aan een culinaire liefhebber voor een uniek en smaakvol cadeau. Voeg onze Doesburgsche Dille-azijn (dillezaad) toe aan uw keuken voorraad, en ontdek de veelzijdigheid en smaken van Nederlandse Dille-azijn!

Ingrediënten:

Natuurazijn
Dillezaad

Voor nog meer smaak

 4,95 incl. btw