Search
Close this search box.

Doesburgsche Dragonazijn

Artikelnummer: 210045 Assortiment:

De Doesburgsche Dragonazijn.

Natuurazijn met Dragon, lekker als onderdeel van een dressing voor salades (kropsla, komkommer- en tomatensalade), visgerechten, stoofvlees, mayonaise, kruidenboter en sauzen.

De 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn is afkomstig uit de stad Doesburg en wordt gemaakt van 100% natuurlijke dragonblad, waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

Het product is verkrijgbaar in hoeveelheden, namelijk:

  • Fles: 500 ml (0,5l)

 2,50 incl. btw

Gewicht 0,6 kg

Beschrijving

Doesburgsche Dragonazijn.

De Doesburgsche Dragonazijn 0,5L is een uniek en authentiek product, gecreëerd op traditionele manier door de Doesburgsche Mosterd- en Azijn fabriek. De azijn wordt gemaakt van 100% natuurlijke Dragonblad waardoor de smaak echt een smaakbeleving is.

De Doesburgsche Dragonazijn wordt gemaakt met zorg en aandacht voor detail volgens traditionele methoden, zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Dit resulteert in een volle, fruitige smaak met een delicate zuurtje.

Deze azijn is perfect voor marinades, dressings en dips. Gebruik de azijn in een vinaigrette met honing en mosterd voor een verfijnde smaak, of gebruik het in een marinade voor vlees of vis om een echt smaakvolle maaltijd te creëren. De azijn is ook geschikt voor culinaire creaties zoals gelei, sorbets of desserts. Gebruik de azijn in plaats van wijn of azijn in een risotto, of maak een sorbet met de azijn voor een verfrissend dessert.

De Doesburgsche Dragonazijn wordt verpakt in een fraaie fles met een gouden dop. De fles is een prachtig product om te geven of te ontvangen en een echte aanwinst voor elke keuken.

Bestel nu de Doesburgsche Dragonazijn en proef de smaak van Nederlandse traditie in elke maaltijd. Of geef het cadeau aan een culinaire liefhebber voor een uniek en smaakvol cadeau. Voeg onze Doesburgsche Dragonazijn toe aan uw keuken voorraad, en ontdek de veelzijdigheid en smaken van Nederlandse Dragonazijn!

Ingrediënten:

Natuurazijn
Dragonblad

Voor nog meer smaak

 4,95 incl. btw